Swift Toscane 600-Serie


De ideale reisgenoot. Stoer, elegant, maar bovenal betrouwbaar en kompleet uitgerust. Dat is de veelzijdige Toscane 600 serie!


Met de keuze uit een tweepersoonsbed of twee enkele bedden, u bent altijd verzekerd van een comfortabele reis en veel slaapcomfort.


De beproefde Fiat-techniek met 130 pk en de zeer uitgebreide standaarduitrusting geven u alle ruimte om onbekommerd uw vakantie te vieren.


Met een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, grote vers- en afvalwatertanks, een ruime koelkast, topklasse ovencombinatie zelfs een magnetron zal het u aan niets ontbreken.


Uw prachtige bezit behoudt voor lange tijd zijn waarde door het standaard polyester front, dak, zijwanden en achterzijde, waardoor de camper uitstekend beschermd is tegen alle weersinvloeden.


Water heeft nagenoeg geen kans om binnen te dringen met het Smart++ constructiesysteem. U hebt hierdoor zelfs tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.


De nieuwe Swift Toscane 600 serie staat garant voor vele zorgeloze vakanties.


DE TOSCANE MODELLEN 2019.


Swift Toscane 700-Serie.


Deze top-serie van Swift is in drie indelingen verkrijgbaar. Twee uitvoeringen met enkele bedden en een uitvoering met een groot tweepersoonsbed. De Swift Toscane 700 overtreft alle verwachtingen op het gebied van luxe en comfort.


Met de nieuwe Alde verwarming met warmtewisselaar, een super de luxe keuken en bad- en slaapkamer geeft de Toscane 700 u het “thuisgevoel”, waar u ook bent.


Veiligheid en gemak komen samen met de hoge uitrusting op het beproefde Fiat onderstel. U kunt bijna alle apparatuur in uw camper bedienen via de Swift Command App op uw mobiele telefoon.


Naast luxe en gemak is de Toscane 700 serie door het Smart ++ constructiesysteem ook uw reisgenoot voor vele zorgeloze vakanties.


Swift Toscane 500-Serie


Mogen we u voorstellen: de nieuwe Swift Toscane 599 FB. Een compacte buscamper met een ruime zitgroep aan de voorzijde en een voor deze klasse zeer groot tweepersoonsbed.


Door de combinatie van een uitgekiende standaarduitrusting met de betrouwbare Fiat-techniek is deze Swift Toscane 599 FB het begin van vele mooie reizen.


Swift geeft op de opbouw van alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

Naar boven

Privacy,  Cookies & Disclaimer