Naar boven

Privacy,  Cookies & Disclaimer

De Swift Toscane 600 en 700 series worden gebouwd met de SMART++ opbouwmethode.


Niet alleen de buitenzijde van de camper, maar ook de binnenzijde van het dak, achterzijde en zijwanden zijn voorzien van een polyester laag. De vloerconstructie heeft aan de onderzijde een polyester buitenlaag, een uitstekende bescherming tegen steenslag en vochtinwerking in uw camper. Tevens heeft de sterke sandwichconstructie aan de binnenzijde, in plaats van hout alleen nog 'Pure'. Dit is een taai, hard, op polyurethaan gebaseerd product, en volledig waterdicht.

Deze constructie voorkomt de overdracht van vocht van de buitenzijde naar binnenkant van de constructie, waardoor de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking.


Alle bevestigingen, inclusief ramen en deuren worden geschroefd in het 'Pure' frame dat per bevestiging wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te voldoen. Doordat het ‘Pure’ materiaal lichter is dan hout, is het mogelijk een gewichtsbesparing te bereiken zonder verlies van sterkte in de wand. Het 'Pure' materiaal is volkomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbeplating tot de binnenste wandplaat. Alles, met inbegrip van de isolerende HD polystyreen vloer, is CNC (computer numeriek bestuurd) gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te leveren.

Duvalay


Het slaapcomfort is in een Swift camper buitengewoon, want met de ”Duvalay Duvalite” matrassen (op de vaste bedden) is een innovatie toegepast met lichtgewicht geheugen fibertechnologie.


De matras bestaat uit hypoallergeen comfortabel traagschuim. Het geeft een superieure harmonie in temperatuur, drukverlaging en is duurzaam en veerkrachtig. De matras is bestand tegen huisstofmijt en is 100% recyclebaar.